از بين رفتن دادهها به دليل بروز مشكل در ابزارهاي ذخيرهسازي داده يكي از مشكلات عمده در شبكههاي كامپيوتري است. علاوه بر استفاده از تجهيزات استاندارد و مناسب جهت نگهداري دادهها لازم است مكانيزمي جهت بازيابي دادههاي از دست رفته وجود داشته باشد. يكي از رايجتري اين راهكارها استفاده از سيستمهاي پشتيبانگيري در شبكه است. به دليل وجود دادههاي حياتي در شركت …… اتخاذ روالهاي پشتيبانگيري و پيادهسازي آنها يكي از ضروريترين كارهاست.
مهمترين بخش يك سازمان، “كارمندان”، “داده”ها و “سيستم”هاي آن مجموعه ميباشد. حفاظت از دادهها و سيستمها به دليل رشد روز افزون آنها در سازمان و پيچيدگي زير ساختهاي آن، سخت و دشوار است.
يكي از مشكلات اساسي و ريسكهاي بزرگي كه اكثر سازمانها با آن مواجه هستند خطرات ناشي از انهدام اطلاعات ميباشد. دلايل متعددي براي از بين رفتن اطلاعات وجود دارد از جمله باگهاي موجود در نرمافزارها، ويروسها، حذفهاي تصادفي، خرابي هاردها و يا بلاياي طبيعي همچون آتش سوزي، سيل و ….تمامي سازمانها براي تداوم كسب و كار (Business Continuity) خود نيازمند آنند كه يك فرآيند مديريتي در سطح بالا براي آن داشته باشند. اين فرآيند شامل بسياري از راهكارهاي اساسي و استانداردي ميباشد كه براي مديريت خطرات و تهديداتي كه تجارت يك سازمان را با خطر مواجهه ميكند در نظر گرفته شده است. يكي از اين خطرات كه بسياري از سازمانها را تهديد ميكند خطرات و بلايايي ميباشد كه اطلاعات آنها را با خطر از بين رفتن مواجه ميكند. اين وضعيت براي هر سازمان كوچك و بزرگي قابل تصور است.
براي اين منظور هر سازمان نياز به روالها و استانداردهايي دارد كه بتواند در موارد تهديد و در هنگام از بين رفتن اطلاعات در كمترين زمان ممكن آن را بازيابي كرده و سازمان را در روال عادي خود قرار دهد. اين فرايند بايد به گونهاي باشد كه سياستهاي امنيتي آن سازمان را در بر بگيرد.
خدمات شرکت فناوران طلوع شبکه ( راهکارهای پشتیبان گیری )